Sommeren 2013 du er hjertelig velkommen :O)


Ja, jeg vet det er tidlig å tenke på sommer,men tross alt, jeg gleder meg iallefall :O)

Dette er noen av blomstene jeg har plantet i hagen vår, 

og det er kanskje ikke så rart jeg gleder meg 

til sommeren i gjenn får å se 

alle disse vakre blomstene 

som er i alle reinbuenes farger 

rundt om kring i hele hagen

pluss at vi har plantet fler enn de på bildene her.Epletreet plantet vi for 3 år siden

åå jeg gleder meg så ufatterlig mye

til å nyte denne flotte hagen vår

som bare blir flottere år etter år <3Denne her er fredet, og vi har flust av disse i hagen, de er så flotte med en nyyydelig lilla farge :)

Homlen koser seg oxo :) ikke så rart det, for det var jo sol og varmt :)

Er ikke denne bare helt fantastisk vakker :)

Se så koselig på verandaen vår :)


Slik ser det ut på den ene siden av verandaen, og noe ennå bedre ang putene, de er glatt blitt byttet ut, jeg fant noen 

deilige tykke, lange som passer stolene og krakken perfekt, men bildet kan deere se til sommeren 2013 -

-- SÅ GLED DERE *O* :)

 

Klem Laila :O)

10 kommentarer

hobbyting

22.11.2012 kl.08:48

Jeg har plantet påskeliljer og villtulipaner og har tre peoner også men vet ikke om de overlever vinteren her.

Helsebloggen Lovelyliller.com

22.11.2012 kl.11:24

åÅåh nå savner jeg virkelig sommeren!! :)

hagesalongen

22.11.2012 kl.12:41

Åhhh jaaa...sommeren må gjerne komme allerede i morgen :) Jeg driver med blomsterbestilling for neste sommer på jobben for tiden, veldig kos å drømme seg bort med det ;)

lailasfoto

24.11.2012 kl.00:33

hagesalongen: Ja gjerne i morgen syns jeg oxo :) Ååå så hærlig jobb du har, det må være drømmen -garantert :) Ja det er så godt å drømme seg bort , lengter sååå etter den nydelige sommeren jeg atte :) Nå skal jeg søke på nettet etter sommerblomster ,skal skrive opp navnene på de jeg syns er fine , så jeg er klar med lappen min når jeg skal på hagesenterene /plantasjen/ haugen blomster å shoppe alle disse vakre sommerblomstene :)

lailasfoto

24.11.2012 kl.00:37

Helsebloggen Lovelyliller.com: me to :) Er ikke sommeren bare helt herlig ? Men desverre må vi gjennom denne kalde vinteren først uff, fryser bare ved tanken :/ Men det er hyggelig med masse snø og vinter i julen da :) Det er noe positivt med vinteren oxo :)

lailasfoto

24.11.2012 kl.00:40

hobbyting: Jeg vil oxo plante påskeliljer, men det er vel akkuratt for sent det nå. Eller er det håp siden det ikke er kommet noe tæle her ennå? Det er mildt og reiner her nå. kanskje jeg skal ringe vår lokale blomstersenter å høre om de har og hvordan det er å plante så sent :) Du må legge ut bilde av plantene dine når sommeren kommer, så jeg får se hvor vakre de er :)

hobbyting

24.11.2012 kl.09:04

Det er ikke for sent å plante løker hvis det ikke er tele i bakken, løkene trenger bare litt tid til å lage røtter før vinteren setter inn for alvor. Det kommer nok bilder så snart de blomstrer. Gleder meg!

lailasfoto

24.11.2012 kl.10:23

hobbyting: ÅÅ det var bare helt nydelig å høre:) For jeg ville gjerne plantet de løkene , så de kommer opp til sommeren :)takk så mye :) ja gleder meg til bildet :) ^^ Laila :)

S

24.11.2012 kl.10:51

Veldig lurt å planlegge nå. Jeg også går å tenker på hva jeg skal gjøre med hagen neste år, hvilke prosjekter, nye planter osv :) En som står høyt på ønskelisten min for anskaffelse neste år er stauden astrantia venice. :)

lailasfoto

30.11.2012 kl.02:55

S: astrantia venice er en nydelig staude, jeg måtte google den fordi jeg visste ikke helt hvem det var. Nydelig lilla farge har de oxo :) Ja den skjønner jeg godt at står høyt på ønskelisten :) Gleder meg til å se den i hagen din :) jeg må ha noen fler stauder til sommeren i gjenn jeg oxo,alltif gøy det :)

Skriv en ny kommentar

lailasfoto

lailasfoto

46, Tinn

Jeg er godt over middels intr i å ta bilder av naturens mange flotte skapninger, og synes skyene er magisk ,og månen er fantastisk:) Jeg er veldig fasinert av elektronik som pc,ipad,mobil:)

Kategorier

Arkiv

hits