Clive Christian: verdens dyreste parfyme.


Clive Christian har verdens dyreste parfyme. Og verdens flotteste stil spør du meg :)


                                                                     'C' parfyme, 50ml, koster $ 375,00 og er tilgjengelig på Bergdorf Goodman, Neiman Marcus og Saks Fifth Avenue butikker. omfavne den sjarmerende karakter Clive Christian Parfyme definitive samlingen av 1872, X og No.1. Sikre subtilitet og lang levetid på huden, 'C', som alle Clive Christian parfymer, parfyme konsentrasjon. Presentert på en vakker gul flaske, 'C' hyllest til opprinnelsen til Crown Parfymeri, der alle parfymer opprettet under dronning Victoria kongelige krone på slutten av 1800-tallet var farget gult eller grønt.

'C' FOR KVINNERomfavner Clive Christian Perfume hus overenskomst Rose og Jaduften for øyeblikk av gangen.

Som et symbol på ustanselig romantisk hengivenhet, sendte Napoleon fiolett buketter til Josephine Bonaparte på hver jubileum, og etter hennes død holdt fioler og en hårlokk henne i en medaljong som han hadde på seg til slutten av sitt liv, symboliserer hans udødelig kjærlighet. Tuberose, som betegner farlMed en legendarisk evne til å forlenge livet, innbyggerne i Xinjiang, der snø Lotus vokser, har noen av de lengste lifespans i Kina og provinsen er hjem til rundt firetusen centenarians, tilskrevet drikker en te laget fra denne sjarmerende, kraftig ingrediens.

'C' parfyme, 50ml, koster $ 375,00 og er tilgjengelig på Bergdorf Goodman, Neiman Marcus og Saks Fifth Avenue butikker.Hver Clive Christian parfyme er opprettet uten referanse til å koste eller trender, ultimate kvalitet og tidløst design er viktig.

I 1999 Clive Christians nådeløse jakt på luksus førte ham å gjenopplive en av de eldste parfymerier i Storbritannia.

På slutten av 1800-tallet Crown Parfymeri var internasjonalt kjent og anerkjent av dronning Victoria, som ga bildet av hennes krone til flaskene som et tegn på britisk fortreffelighet.

Clive ble inspirert til å besøke de glemte tradisjoner kvalitet parfyme, ved hjelp av de aller beste ingrediensene og beholde den klassiske flasken design.

No.1 parfyme av Clive Christian er designet for å være den beste av de beste, og har blitt offisielt anerkjent av Guinness World Records som verdens dyreste parfyme, merking et øyeblikk i britisk parfyme historie.

Parfums Raffy er autorisert Clive Christian duft forhandler. Vi bærer det komplett linje av Clive Christian parfyme for kvinner og Clive Christian cologne for menn.

 

Hvis du vil kjøpe møbler eller parfymen til Clive Christian så skal dere få 

mer info her :)

 Klem Laila :)

STOCKHOLM

CLIVE CHRISTIAN SHOWROOM

OPENING 2013

Tel - +46 8664 7150
e-mail - stockholm@clive.com 

4 kommentarer

Vera Lynn

19.12.2012 kl.20:09

Nå måtte jeg bare gå på nett å sjekke hvor dyr den faktisk var i norske kroner, og der svingte det fra 1.200,- og opp mot nesten 10.000,-. Den parfymen er nok litt for stiv i pris for min økonomi... Får nok nøye meg med noe langt billigere :o))

Olav

23.12.2012 kl.23:07

Noe for kona mi det :)

lailasfoto

29.12.2012 kl.12:56

Vera Lynn: hehe passer ikke helt min økonomi heller ! Men det finnes de som kjøper disse regelmessig. Nøyer meg med 800 kr klassen. Som holder i par år. Da blir det ikke dyrt i lengden . Og parfymen til under 200 lappen er oxo nydelig.. :0))

lailasfoto

29.12.2012 kl.12:59

Olav: hehe, takk kjære, men jeg vil heller ha den jeg fikk av deg,aldeles nydelig lukt. <3

Skriv en ny kommentar

lailasfoto

lailasfoto

47, Tinn

Jeg er godt over middels intr i å ta bilder av naturens mange flotte skapninger, og synes skyene er magisk ,og månen er fantastisk:) Jeg er veldig fasinert av elektronik som pc,ipad,mobil:)

Kategorier

Arkiv

hits