Kariorkideen <3


Denne er en helt spesiell orkide, for denne har jeg fått etter min kjære tante Kari som vi mistet 20 januar 2011 (stort savn)

Ca 2 mnd etter min kjøre tante døde fikk jeg denne orkideen hjem hit, og bare 14 dager etter begynte den å gro på nytt,for

tante hadde klippet den ned. Og det som er så spesielt med denne er at den aldri har vårt uten blomst etter den begynte å spire første

gangen.Nå har den på nytt kommet med nye knupper, og blir så stor og flott :O)

Er den ikke vakker ?

<3

bare tenk når alle kuuppene står i full blomst :)

:O)

Nydelige kariorkideen min <3

<3 <3 <3

Det er 29 knupper og 14 blomster på den nå :O)vakker farge :O)Denne gleder meg hver dag med sine vakre blomster ,i en slik vakker farge :O)

Jeg er så glad for at jeg fikk den æren av å overta denne etter min kjære tante <3

jeg skal legge ut bilde av den når den blomstrer mer jeg :O)

 

 

Klem Laila :O)

2 kommentarer

Vera Lynn

23.06.2013 kl.16:32

Så koselig å ha et sånt fint minne etter Kari, som kommer igjen med flotte blomster. Om det er Kari som våker over orkideen sin eller om det er fordi du er så flink med dem, vet jeg ikke.... Kanskje det er begge deler. Klemz :o))

lailasfoto

23.06.2013 kl.18:28

Vera Lynn: jeg føler at tante er her å passer på, fordi den orkideen har vært så spesiell helt siden den begynte å blomstre. Den har blomstret kontinuerlig siden april 2011. Og det var tante kari som allid sa til meg at jeg måtte ha blomster, så vi kjøpte blomster sammen når vi var på byen osv. Og hun sa alltid ta godt vare på de, for de har ett liv de oxo. Og jeg har elsket orkideer og planter etter det :) Kos ;)

Skriv en ny kommentar

lailasfoto

lailasfoto

47, Tinn

Jeg er godt over middels intr i å ta bilder av naturens mange flotte skapninger, og synes skyene er magisk ,og månen er fantastisk:) Jeg er veldig fasinert av elektronik som pc,ipad,mobil:)

Kategorier

Arkiv

hits