Jo Nesbø , Harry Hole og jeg :)


Gjett om jeg skal kose meg nå? Gleder meg til å lese disse, og nå er det en ny som heter :Politi .

Men jeg venter til den kommer i pocket :)

 

Kos dere videre i helgen :O)

Klem laila :O)


 

8 kommentarer

Vera Lynn

23.06.2013 kl.16:34

Er redd jeg er en av de veldig få som ikke har lest Jo Nesbø, og det tiltross for at han skriver så bra bøker... Kos deg masse :o))

lailasfoto

23.06.2013 kl.18:23

Vera Lynn: takk, ja nå skal jeg nyte lesingen :) leser du bøker, jeg husker ikke om du har nevnt det. klemz :)

Vera Lynn

23.06.2013 kl.20:40

Jeg leser mye, og er i grunnen altetende når det gjelder bøker. Akkurat nå leser jeg en bok som heter Butikken i Blossom Street av Debbie Macomber. Hun skriver godt om hverdagslivet i USA, og har blitt helt hektet på hennes bøker :o))

lailasfoto

23.06.2013 kl.22:41

Vera Lynn: Så bra, flink du er :) det er moro å lese når en har funnet en man har blitt så hektet på :) er det engelske bøker ? Husker jeg leste bøkene til Lars Rustbøle, jeg gråt, lo, var sint, lei meg, fortvilet, oppgitt, glad, mildt sagt den ene boka der fikk frem alle følelsene i meg. Bøker er spennende det :)

Vera Lynn

23.06.2013 kl.22:52

Er det en engelsk forfatter så foretrekker jeg å lese boka på engelsk, for jeg føler at noe av handlingen blir borte i oversettelsen. Denne gangen leser jeg Debbie Macomber på norsk, men det går greit.

Jeg har så mange bøker som jeg ikke har lest så jeg kan ikke kjøpe noen flere nå, før jeg kommer igjennom en del av dem :o))

Janne

25.06.2013 kl.02:32

Du får kose deg :) Hørt så mye om bøkene, men aldri fått rotet meg til å lese bøkene. Men nå har jeg fått tak i meg 5 lydbøker som jeg skal høre på mens jeg slapper av og soler meg i Mallorca ;) Gjett om jeg gleder meg både til Harry Hole og sol og varme ;)

Satte veldig pris på meldingene jeg fikk fra deg i april. Det varmet. Takk skal du ha.

Klem :)

lailasfoto

20.09.2013 kl.23:29

Vera Lynn: Ja da har du nok lesestoff :O) Kos deg :O)

lailasfoto

20.09.2013 kl.23:38

Janne: Takk, Janne :O) Jeg har ikke engang fått rota meg til å lest de, men skal nå i høst:O)
Tenker det var nydelig å feriere i Mallorca :O)) Ja Harry Hole er sikkert bøker du vil like, så all grunn til å glede deg :O))
Gjett om jeg gleder meg til de helt fantastisk vakre klutene du skal strikke til meg :) De er alså så flotte , du er kjempeflink :O)

Klem ;O)

Skriv en ny kommentar

lailasfoto

lailasfoto

47, Tinn

Jeg er godt over middels intr i å ta bilder av naturens mange flotte skapninger, og synes skyene er magisk ,og månen er fantastisk:) Jeg er veldig fasinert av elektronik som pc,ipad,mobil:)

Kategorier

Arkiv

hits